Arbetslördag

Idag har varit i stallet. Men igår var jag ju med Fanny och sen mötte vi Micke och Jakob och vi hade jätte roligt:) Men jag har inte så mycket att säga så vi hörs:D

Älskar vädret!

Kom inte på någon rubrik;) Men 20 över ska jag möta Fanny och sen ska vi kanske träffa Jakob och Micke. Men jag kommer inte komma hem så sent för jag har arbetslördag imorgon:/ Men thats life:P Men ska gå nu hejdå!

Kings and Queens

Hej! Sorry för att jag inte pluggade igår men jag satt och plugga hela kvällen. Hatar seriöst åttan, så jävla mycket:/ Har frågat min har typ fyra läxor varje vecka plus prov och så fråga jag min SO-lärare om jag kunde göra någon extra uppgift så jag kan höja mitt betyg i historia, så bläää på åttan. Men anars mår jag bra:D Men det  var en rolig dag idag, hade muntlig redovisning på SO:n om praoen med Felicia för vi var på samma ställe och min lärare frågade om det var något mer att säga och Felicia ba neee, och så säger jag: Ja, det var litet! Felicia började as garva och då börjar jag också att skratta så hela klassen undrade vad vi höll på med:P Det var ju jätte intressant men jag hade bara lust att säga det;) Men här får ni dagens outfit!
Topp/Ginatricot Jeans/Lindex Skor/Stadium

Fashion Against AIDS

Idag kom Fashion Against AIDS av H&M kommit ut på nätet och i utvalda butiker. Tycker inte det var så snygga kläder i år men ett linne hitta jag som jag kanske ska beställa. Måste ju stödja något liksom;) Förra året sålde dom typ tält och sovsäckar, och i år hade dom inte lika mycket kläder som dom brukar ha, vilket är lite synd.
Det här linnet kosta bara 99:- var typ det billigaste plagget och snyggaste

Converse

Mina nya Converse!

Bästa mamman!

Gud vad min mamma är snäll! Mina röda Converse har gått sönder, och hon ba "Jag kan köpa nya på min rast". Så nu är jag ägare till ett par snygga vita converse! Tycker vita är väldigt snygga till våren/sommaren. Men idag var det ju första skoldagen, den var faktisk rolig. Det var så kul att se alla igen, har saknat alla våra skrattatacker;) Men jag visar bilder på mina Converse senare:) Men ska äta nu så ha det bra så hörs vi snart!

Dagens klädval

Om ni undrar varför det är en dålig bild är det för att spegeln är smutsig.
Topp/H&M Jeans/Lindex Halsband/H&M Ringar/Vet inte

Skriver imorgon!

.

Spring

Nu är det verkligen vår! Trodde aldrig att våren skulle komma;) Men idag ska jag inte göra så mycket, ska typ packa för jag ska följa med Felicia till hennes landställe på Justerö eller hur det nu stavas:P Men det ska bli najs, och då ska vi ta vårat första dopp för i år. Jag kommer hem på måndag så det blir ingen uppdatering tyvärr. Men nu ska jag kolla på Criminal Minds. Är helt jäkla beroende av det. Men ha en bra dag och Glad Påsk! :D

Dålig uppdatering

Vet att jag inte har skrivit men jag har inte orkat! I tisdags så var jag i stallet och det var låtsas hopptävling och det gick jätte bra! Sen igår var jag med Felicia och vi spelade Etoy och var allmänt konstiga;) hahha men har inte mycket att skriva så ska nog kolla på en film och sen vid tolv bär det av till kusiner!

Magsjuk

Usch...spydde för en stund sen!:( Fan jag som skulle träffa Fanny ikväll och imorgon skulle jag vara med Felicia. Det här suger ju inte lite...jävla brorsa som smittar en:( nu får jag väl ligga och tycka synd om mig själv:(


Red Riding Hood

Nu ska jag kolla på Red riding hood på datan. Den verkar så himla bra så ja;)


Handling
När Valerie bortlovas av sina föräldrar till den rike men tråkige Henry beslutar hon sig för att rymma tillsammans med sin stora kärlek Peter. Men kvällen då de ska ge sig av slår en varulv till och dödar Valeries syster och man börjar misstänka att varulven inte är någon främmande varelse från skogen utan finns mitt bland dem och att Valerie har ett unikt band med varelsen.

The Ballad Of Mona Lisa

Panic At The Disco-The Ballad Of Mona Lisa






CONSCIOUS COLLECTION



Nu har entligen H&Ms Conscious Collection kommit ut! :D Och imorgon ska jag åka och shoppa med mamma, så man kanske får med sig ett av typ 20 snygga plagg! Älskar den stilrena looken. Om ni kollar på klänningen över så ser den ju inte så speciell ut men man bara faller för den! Så jäkla snygg!

Joggat

Som ni ser på rubiken har jag varit ute och joggat. Gjorde det med Felicia, och jäklar vad skönt det var när man var klar! Men nu sitter jag och lyssnar på musik:P men har inte mycket att skriva så hejdå:)


Trött

Idag så fick jag åka buss och tåg till katthemmet ensam för Felicia skulle till läkarn på morgonen. Men sen kom hon!:D Men idag var jag skit trött. Satt och klappade Ozzy (en katt) och helt plötsligt kände jag hur ögonlocken stängdes långsamt. Upps, somna på praoen xd haha! Men jag tror inte att någon såg mig så;) Felicia somna också xd haha. Men jag har inte så mycket att skriva så hejdå!


Untouched

The Veronicas-Untouched




Bikbok



Grymt snygga bikinisar från bikbok! Dem kostar 99:- per plagg, alltså underdelen och överdelen är var för sig. Min favorit var nog den till höger.

Ni bestämmer!

Okej nu får ni bestämma vad ni vill läsa om! Tex göra videoinlägg,tävlingar mer musik och mode? Kommentera nu!!!

Bad Things

Jace Everett-Bad Things


Jersey Shore

Hej! Nu sitter jag och kollar på Jersey Shore på datan. Jag har blivit helt beroende! Det började med att jag skulle kolla på avsnitt 2 frö jag hade missat det men sen behövde jag kolla på 3,4,5,6,7,8 och nu kollar på det nionde. Galet! Men det är seriöst sjukt bra, mycket bättre än de förra säsongerna. Men nu ska jag fortsätta kolla så ha det bra så hörs vi sen:D



Det jag köpte

H&M-149:-


Monki-100:-


Monki-250:-


Cubus-39:-

Stan

Idag var ju jag och Fanny och shoppade. Men det blev stan istället för Kista. Och det var lika bra det! Men jag fick hem mig lite saker som jag kanske visar senare ikväll eller imorgon:D Men nu sitter jag och lyssnar på min grymma musik;) Och vet ni...jag har börjat lyssna på Justin Bieber:O Herrgud!!! Nej jag ska sluta imorgon! Fast har ni hört det slipknot har gjort? Dom har typ tagit deras låt Psychosocial och sen dagit Justin Biebers melodi i låten Baby. Den är faktiskt grymt bra! Men ha en bra kväll så hörs vi kanske senare!:)

Rosyln

Bon Iver & St. Vincent-Rosyln


Kista

Vet att jag inte har bloggat mycket men jag är oss pappa och som jag har sagt förut så har alltid min bror datan. Men nu e inte ahn hemma så då kan jag sitta vid datan:D Men vi är och praoar nu, och jag och Felicia praoar på ett katthem i Vaxholm och det är jätte söta katter där! :) Men imorgon ska jag och Fanny till Kista om vi hittar någon bra buss att åka med, Känner att jag verkligen behöver uppgradera mig gaderob. Det där lät konstigt...uppgradera? Kan man säga så? hmm, nu får det stå så;) men ifag händer det väl inte mycket..eller det är Vampire Diaries! Och senare är det Nitro Circus! Kan kvällen bli bättre eller? Jo det kan den men jag får nöja mig med det här;) Kram!



skit grym kille!


Systemkamera


Vill verkligen ha en systemkamera! Får önska mig det i födelsedagspresent men jag fyller inte år förrän i sommar...får väl vänta ett tag. Men kommer troligtvis inte få en;)


Earcuff



Älskar eracuffs! Så bra för man behöver inte ha hål i öronen och det har inte jag så det passar ju utmärkt!

Stallet

Hej! Idag ska jag till stallet! Ska bli kul. Men jag ska typ åka halv tolv så ska snart byta om. Men vi hörs när jag kommer hem!


Jumpsuit


Det jag måste skaffa till sommaren är en jumpsuit.

Sleep on you

Asså jag älskar den här låten!! Den är så jävla bra:O


Födelsedagskalas

Idag har jag varit i stallet och jobbat. Från 8 till 4 typ och det var inte kul...men sen så åkte jag till min faster och skulle fira henne så då tträffa jag min bästa kusiner, och jag hade med mig kameran men jag hämtade den aldrig från jackan för vi hade så jävla kul så jag ville inte missa något;) Men nu sitter jag och gör inget speciellt. Har blivit så jävla beroende av låten california, ni vet den som är intro sång till O.C? aja den är så grymt bra! Men nu ska jag hitta på något puss!


Dogge doggelio

Idag var det ju skola. Först hade jag matte prov och då sa min lärare att jag blev godkänd så då blev jag ju jätte glad:D sen hade vi so och sen hade vi simning. Sen blev det lunch och sen kom dogge doggelito till skolan och uppträde. Sen efter det så satt en del av klassen och var inne på youtube och gissa disney låtar;) hahha kommer sakna dom för nu kommer inte vi vara i skolan på 3 veckor, för i två veckor ska vi praoa och sen är det påsklov:D så jäkla nice! Snart är det vampire diaries:D


Den lilla svarta


Matte prov

Hej ska snart möta felicia för att gå till skolan och vi har matte prov på morgonen-.- så jävla segt! Men ska börja röra på mig snart så ha en bra dag i skolan;)


RSS 2.0