Rings

Det ända jag köpte idag var två ringar men jag ska handla sen lite på H&M´s sida.
Båda ringarna är från GinaTricot

Skonamig

Skorna hittar ni här!


Sista provet i åttan!

Idag var det sista provet i åttan! Så jäkla nice, och jag fick MVG:D Skit glad:D Men idag var det bara en slapp dag i skolan och på idrotten så spelade vi någon frisbee spel...det var lite kul för vi vann, men det är några killar i min klass som blir så agressiva så man vågar inte typ ha bollen. Men snart börjar Vampire Diaries och sen är det Criminal Minds:) Så vi kanske hörs sen!

VINN EN VIT IPOHNE 4

Vinn en Iphone 4! För att var med i tävlingen klicka här!

Me Against The Music

Hej! Idag har det varit skola, var inte så intressant förutom att jag hade svenska redovisning på svenskan. I helgen ska jag och mamma typ till Stinsen och shoppa;) Det är så bra när man åker med sin mamma för då köper hon alltid kläderna åt mig ;) Men snart åker jag till Göteborg och ska fira min mormor och morfars guldbröllop, och då får jag träffa min underbara kusin och så kommer vi att åka till Liseberg:D Men vi hörs:)
Hade inga bilder så det fick bli två bilder på Alex Pettyfer;)

Jeffrey Campbell

GE MIG!!!


FÄRG

Har tittat länge på dom här kuvertväskorna. Men jag har så jäkla svårt att välja en färg! Så nu frågar jag er, vilken färg tycker ni att jag ska välja?


Vill ha


Mys

Hahha det blev inget plugg, för mille fråga om jag och Felicia ville komma till henne och Saga, och där var Rebecka,Filippa och Ella. Så vi satt och myste med chips choklad. Sen till lunch gjorde vi kukpasta xd Asså det var pasta som såg ut som kukar;) Hahha sen typ satt vi och snacka om lite...annorlunda saker. Men jag kom hem för typ en kvart sen och NU ska jag sätta mig och plugga;)

Plugg Dag

Förlåt för att jag inte skrev något mer igår. Men igår var jag med Fanny och några andra, och vi spela fotboll;) Sen var vi typ ute och gick och skratta. Men juste när jag skulle handla present till Felicia igår så köpte jag ett par shorts som jag kan visa lite senare. Men idag måste jag typ plugga...Har NO prov imorgon och sen har jag SO prov på onsdag. Blääää....Men ni får had et så bra i det här tråkiga vädret!

Lördag

Hej!:D Jag typ vakna precis, och idag ska jag somsagt handla present till Felicia och sen klippa mig. Jag kanske ska färga det också om det inte är skit dyrt. Men nu ligger jag i min säng och lyssnar på min älskade spotify! Men nu ska jag ta en dusch så hörs bi kanske innan jag åker!

Några bilder från kvällen


Operations Dagsverk

Idag var det inte skola utan operations dagsverk, då man ska jobba och tjäna pengar för att sen skänka pengarna till fattiga barn. Var rätt slappt för jag blev klar snabbt så det var ju nice. Men ikväll ska jag träffa Fanny och vi ska väl bara chilla eller något:P Imorgon ska jag klippa mig och handla födelsedagspresent till Felicia för hon fyller 15 på tisdag:D Hahha då har vi idrottsdag...FAIL! Men ja nu ska jag plugga lite no...eller, nej jag pallar fan inte. Men ha det bra så hörs vi! :D
Jag och kusin

Orange Sommar


No

Hej Hej;)
Idag var det ju skola men jag ska inte berätta om dagen för den är nog inte så rolig att höra. Men efter skolan gick jag till pappa för att renskriva min bokrecention och sen kom mamma och hämta mig. Men nu ska jag plugga no för jag har prov på måndag så ni får ha det super:D

Glee

Nu blir det att kolla på Glee på datan för mamma och min bror kollar på hockey så ja...Och sen får jag kolla på
grey´s anatomy på datorn. Men ni får ha det jätte bra♥

11/5

Cardigan/H&M Linne/H&M Strumpbyxor/Vet ej Ring/BikBok

SOMMAR!

Jäklar vilket väder asså! Men idag var det ju skola och det är ju super kul att sitta i ett klassrum när det är sånt här väder...Idag hade vi slöjd och min träslöjds lärare är jätte läskig...Han är läskig på ett roligt sätt men ibland vet man inte om han är allvarlig eller inte. Direkt efter skolan gick jag hem och sola! Skit najs, hahha jag somna men som tur blev jag inte bränd:P

Vill ha


Jeans Jacka

Fan vad jag vill ha en jeansjacka! Jag menar det är ju inte bara lite varmt att gå runt med en svart skinjacka! Den här hade också rätt bra pris, 299:- och är från H&M.


Header

Gjorde en mer vårig header för den andra kändes typ deprimerande:P


Stockholm Streetstyle


Olsen Twins


RSS 2.0