!

Hej, förlåt för dålig uppdatering idga men jag kommer nog inte att blogga till på lördag, för min kusiner är hä och jag är med dom hela dagarna så då har jag inte tid för bloggning så sorry!


Gårdagens outfit

♥Klänning-H&M
♥Ring(som man inte ser)-Indiska

Shopping

Elsas mode och Elsas värld-Akademibokhandeln 77kr/st
Halsband-H&M 70kr

Sorry...

Glömde kamera sladden hos mamma...lägger upp vad jag köpte imorgon och dagens!

Norrtälje

Godmorgon! Idag ska jag följa med min faster och min kusin till Norrtälje och shoppa, fika och så. Men jag lägger upp en outfit senare idag men ni får ha det så bra idag! Nu är det riktigt sommar väder också så det är ju najs!
tagen just nu...

South beach


Silver tree

Idag åkte jag och min mamma till OnOff för att köpa en USB-sladd till min kamera och då gick vi in till jysk också, och då hitta jag en smyckehållare. Har letat efter en sån jätte längre men har aldrig hittat en men nu har jag det;)

Bilder

Här kommer bilderna från Midsommarafton!
Min kusin Sofia:)
Min kusin Mathias:)
Haha, min kusin Rickard;)
Sofia ÄLSKAR gräddfil med gräslök;)
Josefin, Rickards flickvän:)

Tillbaks!

Så nu är jag tillbaka! Nu har jag hunnit fylla 15 år och då fick jag en systemkamera:D Och då tror jag att bloggen kommer att bli roligare för att då blir det bättre bilder. Och nu hade jag tänkt att satsa, typ ta dagens outfit varje dag och så. Det blir väl bra? Men jag fyllde år på midsommarafton och då var jag med min släkt. Lägger ut bilder snart! Men idag ska jag vara med Felicia när hon kommer hem från sitt landställe, för imorgon åker hon på ridläger:( Och typ hela veckan kommer jag att vara med mina kusiner som har kommit hit från Göteborg så då vill man ju vara med dom för man träffar dom inte så jätte ofta. Men jag lägger upp bilderna snart!

RSS 2.0